Bliv frivillig

Bliv frivilligt medlem i UngEnergi

Som frivilligt medlem bidrager du med at planlægge nye aktiviteter, afholde events og udvikle projekter, der sætter fokus på klima og bæredygtighed. Du bliver frivilligt medlem i UngEnergi ved at underskrive en frivilligerklæring nederst på siden.

 

Frivillige medlemmer har desuden medindflydelse, når organisationen lægger strategi og diskuterer visioner, ligesom du får en række medlemsfordele når vi afholder lokale og nationale arrangementer

Her kan du læse om de projekter, som vi i øjeblikket søger nye frivillige til. Vi er dog altid interesseret i nye kræfter, så kontakt os endelig, hvis du har et andet projekt end dem som viser sig nedenfor i tankerne.

Fem Fede Dage Gymnasier 2022 søger frivillige

UngEnergis største årlige kampagne Fem Fede Dage (gymnasier) søger lige nu frivillige

 

Efterspørgslen fra danske gymnasier har de sidste år været stigende, og vi forventer således mere end 50 tilmeldte gymnasier til konkurrencen i år.

 

Du får mulighed for at arbejde med projektudvikling, grafisk design og bæredygtighed, og vil indgå i et uformelt og hyggeligt hold af andre frivillige.

 

Klik på billedet, for at læse mere om Fem Fede dage gymnasier.

Kunne du tænke dig at være frivillig så skriv til os hurtigst muligt.

 

Fem Fede Dage Gymnasier 2022 er støttet af Tuborgfondets Drømmepulje

Fem Fede Dage Erhvervsskoler

Fem Fede Dage har vokseværk! I efteråret fik vi en fondsbevilling hos KR Foundations til at udvide vores projekt i en mere praksisorienteret retning. Lige nu søger vi frivilligkoordinatorer til projektet.

 

Projektet er for dig, der vil have erfaring med den fulde projektudviklingsproces! Fra tegnebræt til eksekvering. Det er ligeledes for dig, som enten ved noget om eller blot ønsker at få større viden omkring bæredygtigt håndværk og materialer.

 

Lige nu søger vi 4-5 frivilligkoordinatorer til opstart i april. Disse skal særligt arbejde med udvikling af projektets format og research på potentielle erhvervsskoler. Senere på foråret søger vi yderligere frivillige, som kan understøtte projektets eksekvering.

 

Skriv til os hurtigst muligt ved interesse. Klik på billedet, hvis du ønsker mere dybdegående kendskab til projektet.

 

Fem Fede Dage Erhvervsskoler er støttet af KR Foundation

Bliv frivilligt medlem i UngEnergi - udfyld en frivilligerklæring


Scroll til toppen