Donation

Vil du hjælpe os med at vise, at den grønne omstilling ikke er farlig?

UngEnergi ønsker at gøre bæredygtighed så fedt og tillokkende, at vi ikke kan lade være!

Vi forsøger gennem fællesskaber at vise en levevis, der både er god for vores planet og vores ungdomsliv.

Nogle af vores projekter på gymnasier, erhvervsskoler, FGU-skoler, festivaler, folkemøder, og meget andet kræver dog lidt økonomi til at købe materialer, og dække andre udgifter for vores seje frivillige. Hvis du støtter os med et bidrag, hjælper du os med at fortsætte kampen for en sjovere og grønnere verden!

 

Donation engangsbetaling

Hvad er det så for projekter vi laver?

 

Kampagner 

Årligt har kampagnen Fem Fede Dage, hvor gymnasier konkurrerer om at være mest bæredygtige og kreative, samt at gøre det bæredygtige valg tillokkende. Vi nåede i 2021 ud til 47 gymnasier. Vi arbejder på at komme ud på erhvervs- og FGU-skoler.

 

Festivaler 

Vi er aktive på landets festivaler. Festivaler er en sjov og meget lokal måde at holde ferie på. Derfor er vi hvert år på festivaler, hvor vi inspirerer til, hvordan man kan omfavne den bæredygtige livsstil på festivalen. I år var vi på Tomorrow Festival, men vi plejer også at være på Roskilde Festival, og forsøger at få grøn praksis ind på flere festivaler.

 

Lokale events 

Vi holder arrangementer i vores lokalgrupper, hvor den lokale gruppe laver de projekter, de synes er oplagte måder at inspirere til bæredygtig handling lokalt.
Tidligere har vi lavet pub-quiz, workshops, KliPo (klima og popcorn - filmvisning), klimaklog (faglig oplæg og debat), tøjbyttemarkeder og meget mere.

 

Ambition

Med disse projekter kan vi vise, at den grønne omstilling ikke er en sur pligt, men en god oplevelse, som vi alle ønsker for vores liv. Forhåbentlig inspirerer dette også landets beslutningstagere til at komme ud af starthullerne.

 

Scroll to Top