Fem Fede Dage Erhvervsskoler

Fem Fede Dage erhvervsskoler er en videreudvikling på vores klassiske Fem Fede Dage koncept, som dog primært har været målrettet landets gymnasier.

 

Ideen opstod, fordi vi oplevede at den praktiske branche manglede tilbud, som på en sjov og tilgængelig måde kunne inkorporere bæredygtighed i uddannelserne.

 

Og det er en skam! Dels, fordi unge mennesker på eksempelvis erhvervsskoler ønsker større viden om bæredygtighed og grøn omstilling, dels fordi viden om cirkulært og klimavenlige materialer er fremtiden for branchen.

 

Fem Fede Dage erhvervsskoler inviterer den grønne omstilling ind på landets erhvervsskoler. Vores frivillige har i foråret dygtiggjort sig og arbejdet på et fedt og praksis-orienteret materiale. I efteråret tager vi ud på de deltagende erhvervsskoler og afholder workshops med bæredygtighed i fokus og med relevans for den enkelte studieretning.

 

Målet er, at erhvervsskoleelever landet over for muligheden for at producere noget inden for det felt, som de er ved at dygtiggøre sig i - men med bæredygtighed som rød tråd. D. 14.-19. november (sideløbende med vores fem fede dage kampagne på gymnasierne) kulminerer projektet, idet deltagende erhvervsskoler inviterer inden for til en ugelang "klimakunst"-installation, hvor eleverne får muligheden for at vise resultatet af deres arbejde.

 

Vi søger både frivillige, som kunne tænke sig at være med til at afvikle projektet, men også erhvervsskoler som kunne tænke sig at deltage. Skriv til os på mail, hvis det er har interesse: ungenergi@ve.dk

Rekrutteringsopslag (2)
Tidslinje
Scroll til toppen