FFD-erhvervsskoler

Fem Fede Dage

Erhvervsskoler

Fem Fede Dage Erhvervsskoler er en klimauge, hvor

UngEnergi inviterer den grønne omstilling ind på landets

erhvervsskoler. Formålet er at skabe dialog og sammen

blive klogere på bæredygtighed i den praktiske branche.

 

På siden her, kan du både læse mere om, hvordan du bliver frivillig på projektet og kan være med til at videreudvikle konceptet

Baggrund

Fem Fede Dage erhvervsskoler er en videreudvikling af vores klassiske Fem Fede Dage koncept, som primært har været målrettet landets gymnasier.

 

Ideen opstod, fordi vi oplever at den praktiske branche manglede tilbud, som på en sjov og tilgængelig måde kunne inkorporere bæredygtighed i uddannelserne.

 

Og det er en skam!

 

Dels, fordi unge mennesker på erhvervsskoler ønsker større viden om bæredygtighed og grøn omstilling, dels fordi viden om cirkulært og klimavenlige materialer er fremtiden for branchen.

 

 

 

Derfor ønsker UngEnerg at invitere den grønne omstilling, ind på landets erhvervsskoler. Målet er, at erhvervsskoleelever landet over får mulighed for at producere noget inden for det felt, som de er ved at dygtiggøre sig i - med bæredygtighed som rød tråd.

 

Bliv frivillig

 

Vi er nuværende tidspunkt ved at videreudvikle konceptet, og sætte det i en ramme, der passer ind på erhvervsskolerne. Derfor har vi valgt at Udsætte FEM FEDE DAGE 2024, og søger derfor engagerede frivillige, der vil være med til at skabe den fedeste ramme for eksveringen af projektet. Vi søger dig, som har lyst til at blive klogere på bæredygtigt håndværk i alt fra byggeri, madlavning og design. Og dig, som ønsker erfaring med projektudvikling og -koordinering. Vi søger dig, som har lyst til at blive klogere på bæredygtigt håndværk i alt fra byggeri, madlavning og design. Og dig, som ønsker erfaring med projektudvikling og -koordinering. Du får mulighed for at få erfaring med hele projektarbejdsprocessen - fra tegnebræt til eksekvering. Selvfølgelig med understøttelse fra vores studentermedhjælper og organisationens forperson, som er initiativtager på projektet.

Hvis dette lyder som noget for dig, må du meget gerne kontakte os på: ungenergi@ve.dk  

Arbejdsopgaver:

  • Research og udarbejdelse af materiale
  • Koordination og logistik i kontakten til og med
    • Deltagende erhvervsskoler
    • Samarbejdspartnere
    • Presse
  • Koordinere og facilitere af workshops på deltagende erhvervsskoler

Vi søger frivillige fra hele landet og hurtigst muligt. Kontakt os på Facebook, Instagram eller mail: femfededage@ve.dk, hvis du er interesseret.

Scroll to Top