Hvordan er man frivillig?

Kræver det særlige kompetencer eller erfaringer at blive frivillig hos UngEnergi?

Nej, alle er velkomne. Bare du har lyst til at engagere dig i vores mærkesager, så har vi brug for dig.

Skal jeg være medlem for at blive frivillig i UngEnergi?

Det er ikke et krav at være medlem af UngEnergi for at blive frivillig. Som medlem af UngEnergi får du til gengæld mulighed for at få indflydelse i organisationen og bruge din demokratiske stemme på vores årlige generalforsamling, hvor du som medlem også kan stille op til bestyrelsen.
Som medlem af UngEnergi støtter du den grønne omstilling, og du er med til at søsætte og skabe stabilitet om en række omstillingsprojekter, som er med til at gøre en konkret forskel for klimaet.

Kan jeg få bevis på, at jeg har udført frivilligt arbejde for UngEnergi?

Ja, du kan udfylde en frivillighedserklæring lige her: https://ve.dk/hvem-er-vi/frivilligplatform/frivillighedserklaering/

Hvor meget tid skal jeg bruge på at være frivillig?

Der er ingen regler for, hvor mange timer du skal bruge på at være frivillig. I perioder kan du som del af et projekt bruge mere tid som frivillig end andre periode. Vi forventer, du har lyst til at være aktiv og gøre en forskel.

Kan jeg være frivillig i andre byer end Aarhus, København, Aalborg, Odense, Roskilde og Sønderborg?

Vores lokale ungdomsafdelinger ligger i ovenstående byer, hvor der er et miljø, som er klar til at tage imod dig. Bor du et andet sted, er vi altid åbne over for nye muligheder og samarbejder. Skriv til os på ungenergi@ve.dk, så finder vi en plads til dig.

Hvor længe er jeg registreret som frivillig hos jer?

Når du registrerer dig som frivillig hos os, gælder dit tilsagn om frivillighed indtil 31/12-2024. Melder du dig ind i 3. eller 4. kvartal af året, er erklæringen gældende til 31/12 2025. I slutningen af denne periode  håber vi, at du har lyst til at fortsætte som frivillig endnu et år. Udover at du derved fortsat har mulighed for at være med i en masse spændende tiltag, tæller du på den måde også med som frivillig endnu et år i vores opgørelser. Vi bruger antallet af frivillige til at søge den støtte, som giver os midler til alle de fede projekter, vi gerne vil sætte gang i. Betingelser for frivillighed finder du her.

Scroll to Top