Vær med! (-:

Der er flere måder at være med i UngEnergi. Du kan være medlem fra 25 kr. om måneden og støtte os og følge med i vores arbejde.

Du kan være frivillig sammen med andre unge og være med, når vi planlægger events og projekter både lokal og nationalt.

Hvis du går i gymnasiet eller er lærer på et gymnasium, kan I være med i vores landsdækkende kampagne Fem Fede Dage

Bliv medlem

Meld dig ind i UngEnergi og støt vores arbejde for at fremme bæredygtig livsførelse blandt unge. Som medlem af UngEnergi er du med til at støtte vores arbejde økonomisk og sikre at vi når bredere ud. Samtidig bliver du en del af et fedt fællesskab med andre unge der brænder for at få alle unge med i den grønne omstilling.

Vil du vide mere, kan du læse om vores visioner her

Frivillig fredag i Roskilde Kongrescenter

Bliv frivillig

Bliv frivillig i UngEnergi og bliv en del af et fællesskab med andre unge, hvor vi laver events og aktiviteter for andre unge. Du kan være frivillig i Ung Energi på mange forskellige måder.

Hvis du vil vide mere om at være frivillig, har vi samlet en række spørgsmål og svar, du kan læse i en lille FAQ her.

Hvis du har flere spørgsmål omkring frivillighed i UngEnergi er du også altid velkommen til at skrive til os på ungenergi@ve.dk

Vi har lokalafdelinger i København, Aarhus, Roskilde, Odense og Aalborg. Her kan du melde dig ind og være med til at lave arrangementer i din by.

Hvis du vil interessere dig for kommunikation, og vil være med til lave indhold til vores sociale medier, kan du være med i vores kommunikationsgruppe.

Uanset om du er med i en lokal gruppe eller ej, kan du også være med i en af arbejdsgrupperne, der arbejder på vores nationale projekter som Fem Fede Dage, Folkemødet eller Roskilde Festival.

Bæredygtighedsfestival

Fem Fede Dage

Går du på gymnasiet eller er du lærer på et gymnasium, så tilmeld dig Fem Fede dage.

Fem Fede dage er UngEnergis største årlige kampagne. Hvert år i uge 47 konkurrerer gymnasier over hele landet i en bæredygtigheds challenge, hvor vinderne modtager 10.000 kr. til at udvikle et bæredygtigt projekt på deres gymnasium.

Vi er meget stolte af vores Fem Fede Dage og har lavet en side dedikeret til de fem forskellige temaer, som du kan læse om her

UE på Remisen

Frivillig job

Vi søger løbende frivillige til bestemte poster i forbindelse med vores forskellige arrangementer. Tjek siden frivilligjob.dk og se hvad vi søger lige nu.

Samarbejd med os

Planlægger du en festival, et bæredygtigt event, er en skole eller andet. Så kontakt UngEnergi for at høre omkring, vores deltagelse deri. Vi er ofte ude på skoler, til festivaler og messer med konkrete bæredygtige tiltag.

Kontakt os på UngEnergi@ve.dk så kan vi tage en snak omkring et muligt samarbejde.

Se tidligere samarbejde her:

Scroll to Top